Teja după victoria Universităţii, 1-0 în prelungiri: "Poate şi Dumnezeu şi-a dorit ca "U" să câştige"

Teja după victoria Universităţii, 1-0 în prelungiri:
Bucurie mare la Universitatea după ce "studenţii" au învins Oţelul Galaţi pe Cluj Arena: "Poate că şi Dumnezeu şi-a dorit ca "U" să câştige", spune după meci antrenorul "şepcilor roşii", Mihai Teja.

"Bucuria e cu atât mai mare cu cât am câştigat în ultimul minut", spune Teja. "Sunt fericit, împreună cu jucătorii mei, ei sunt cei care au făcut multe lucruri extraordinare. S-au dăruit şi au muncit. Henţ sau nu, eu cred că am arătat că merităm mai mult victoria. Poate şi Dumnezeu şi-a dorit ca "U" să câştige".

Întrebat despre eventualele transferuri la Universitatea, Teja spune că e prea devreme: "deocamdată nu am vorbit despre transferuri, am mers pe mâna unui grup de jucători care a muncit mult", spune el. "Dacă mai vin jucători, nu înseamnă că vin alţii. Mă bucur că i-am adus pe suporteri la stadion. A fost o inspiraţie cu Ene, a intrat bine. E foarte important ca jucătorii pe care-i transferăm să vină înaintea plecării în Turcia. Nu am făcut încă o listă cu jucătorii care vin, vom avea o discuţie în zilele următoare".

Şi Ionuţ Târnăcop, fotbalist la "U" Cluj, spune că Dumnezeu a fost azi cu Universitatea: "A fost greu să jucăm pe un teren îngheţat. Nu ne-a venit să credem că am marcat, Dumnezeu a fost cu noi. E rezultatul muncii noastre, ne pregătim foarte bine. Încercăm să câştigăm fiecare meci, nu ne uităm neaparat în clasament".

"U" se reuneşte în 10 ianuarie, după care are programate două cantonamente şi meciul cu Steaua. Universitatea Cluj a învins Oţelul Galaţi în prelungiri în această seară, 1-0 după golul lui Lemnaru. Citeşte aici cronica meciului

Etichete
Comenteaza