Teja e pe lista Stelei: "Îmi doresc să rămân la Universitatea Cluj". Câţi bani speră să ia "U" din drepturile TV

Teja e pe lista Stelei:
După meciul de la Braşov, în urma căruia Universitatea a scăpat de retrogradarea în al doilea eşalon, antrenorul Mihai Teja a anunţat că vrea să rămână la echipă şi în viitorul sezon.

Gigi Becali l-a pus pe listă, ca posibil înlocuitor al lui Reghecampf, dar lui Mihai Teja pare să nu-i pese. ”Îmi doresc să rămân la Universitatea Cluj. Acum depinde şi de conducerea clubului. Sper să găsim soluţii din toate punctele de vedere ca să putem face performanţă la Universitatea, pentru că aceşti suporteri minunaţi aşteaptă şi doresc foarte mult ca ”U” Cluj să redevină printre echipele fruntaşe ale clasamentului”, a declarat tânărul tehnician, care a salvat anul acesta Universitatea de la retrogradare şi a fost artizanul primei victorii în faţa CFR-ului, în Liga I, după 42 de ani.

Referitor la partida din ultima etapă contra Pandurilor din Târgu – Jiu, Teja a mărturisit că şi-ar dori un meci frumos.

”Jucătorii s-au autodepăşit şi mă bucur pentru ei, pentru că era un vis foarte important de a se salva de la retrogradare. Şi-au demonstrat lor că sunt foarte buni, mai buni de când atunci când au început campionatul”, a spus Teja.

Administratorul special al ”alb–negrilor”, Vlad Munteanu, nu vrea doar un meci frumos, ci şi o victorie contra Pandurilor.

„Meciul cu Pandurii e foarte important, deoarece ne dorim cu toţii o clasare cât mai bună în acest sezon", a spus Munteanu. Miza ţine mai ales de banii din drepturile TV. Dacă Universitatea învinge şi este ajutată de rezultate, poate obţine cu 300.000 sau chiar 600.000 de euro mai mult. În acest moment, clujenii sunt pe locul al 11-lea, dar ar putea urca până pe poziţia a opta după ultima etapă, ceea ce i-ar umple conturile cu 1,8 milioane de euro.

Pentru meciul cu gorjenii, peluzele vor fi închise. Comisia de Disciplină a amendat astfel faptulcă s-au aprins fumigene la partida cu Steaua şi un spectator a pătruns pe teren. Meciul Universitatea Cluj - Pandurii Târgu-Jiu, din ultima etapă a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 18.15.

Cum vor fi împărţiţi banii din drepturile de televiziune

Locul 1 - 3,2 milioane de euro

Locul 2 - 2,5 milioane de euro

Locurile 3,4 - 2,2 milioane de euro

Locurile 5,6 - 2 milioane de euro

Locurile 7,8 - 1,8 milioane de euro

Locurile 9,10 - 1,5 milioane de euro

Locurile 11,12 - 1,2 milioane de euro

Locurile 13,14 - un milion de euro

Locurile 15,16, 17, 18 - 800.000 de euro

 

DECLARAŢIE

"Fanii au fost minunaţi, ne-au însoţit în număr foarte mare peste tot în ţară. La Braşov au fost peste 200 şi au purtat echipa spre un rezultat de mare importanţă. Marţi, îi aşteptăm pe toţi suporterii la ultimul meci de pe teren propriu al sezonului. Aşa cum am demonstrat şi până acum în această stagiune, împreună putem fi de neoprit”

Vlad Munteanu, administrator special "U" Cluj

 

Mihai Medan

 

 

Etichete
Comenteaza