Tensiuni la ASA, adversara lui “U” din prima etapă a returului. Fotbaliștii s-au bătut între ei

Tensiuni la ASA, adversara lui “U” din prima etapă a returului. Fotbaliștii s-au bătut între ei
Jucătorii echipei din Târgu-Mureș au încheiat cantonamentul din Antalya cu un scandal iscat între N’Doye și Zicu, anunță adevarul.ro.

Ousmane N'Doye i-a reproșat lui Ianis Zicu faptul că nu i-a pasat la o fază din amicalul cu NK Domzale. Cei doi s-au înjurat pe teren, iar la finalul partidei, în drum spre vestiare, românul i-a dat o palmă senegalezului și situația a escaladat. Gabi Mureșan împreună cu Marius Constantin au intervenit, scandalul fiind cu greu aplanat de staff-ul tehnic.

"În orice cantonament cedează nervii, orice fotbalist știe asta. S-au luat la palme. Există un regulament de ordine interioară și vor plăti. S-a aplanat incidentul și rămâne istorie. E de preferat să nu există incidente între ei, dar s-a întâmplat și am trecut peste. Nu a fost atât de grav. Lucrurile sunt sub control. Nu a fost numai vina lui N'Doye. Oricum, n-are rost să dezvoltăm subiectul, totul s-a stins, fotbalistul a fost pedepsit. El și-a cerut scuze de la fiecare în parte", a declarat Narcis Răducan, oficialul clubului din Târgu-Mureș, la sport.ro.

Universitatea Cluj și ASA Târgu-Mureș se întâlnesc duminică, 22 februarie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

 

 

Comenteaza