Video Tescan a marcat un gol pe care îl aștepta de aproape un an: "Puțini știu cât am muncit"

Tescan a marcat un gol pe care îl aștepta de aproape un an: "Puțini știu cât am muncit"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul Universității Cluj s-a confruntat în prima parte a sezonului cu o accidentare gravă.

Revenit recent pe gazon, Dragoș Tescan a marcat în prelungirile meciului cu FC Argeș un gol care a răzbunat toate lunile pe care le-a petrecut în afara terenului. Jucătorul în vârstă de 23 de ani s-a accidentat în prima etapă din Superligă, cu FCSB, a revenit în septembrie cu FC U Craiova, însă a suferit o recidivă.

De atunci și până la Derby-ul Clujului, Tescan a stat departe de gazon. Fotbalistul Universității Cluj a trecut printr-o perioadă complicată și a dezvăluit ce l-a ajutat să depășească situația.

"În cazul meu e foarte multă muncă în spate și îi număr pe o singură mână pe oamenii care mi-au fost alături la greu. Nu aș vrea să zic prea multe, dar după o accidentare de o lună și jumătate am făcut un singur antrenament și fostul antrenor m-a băga 35 de minute.

Am recidivat, a fost ceva grav, puțini știu cât am muncit alături de staff-ul tehnic. Îi mulțumesc lui Mister pentru răbdare, pentru încredere, preparatorilor fizici și nu mă voi opri aici. Credința m-a ajutat, mă consider un băiat foarte credincios.

Familia m-a susținut indiferent de ce urma să se întâmple. Din afara familiei au fost puțini, dar le mulțumesc, a trecut, sunt aici și sper să câștigăm toate meciurile. Am învățat că în viața nu te ajută nimeni, doar tu o poți face. Trebuie să ai încredere, să muncești", a povestit Tescan, vizibil emoționat.

Înaintea golului marcat cu FC Argeș, jucătorul nu mai punctase pentru Universitatea Cluj din luna mai a anului trecut, când înscria un gol superb în returul barajului cu Dinamo și contribuia decisiv la promovarea "Șepcilor roșii".

Dragoș Tescan nici nu se gândește la baraj

Fotbalistul nu ia în calcul posibilitatea de a disputa un baraj pentru menținerea în Superligă și își dorește să contribuie alături de colegii săi la salvarea de la retrogradare a Universității Cluj.

"Era foarte important pentru noi să obținem victoria. Știam că ei vor veni cu o altă atitudine după numirea unui nou tehnician. Mă bucur pentru jocul nostru și îi felicit pe colegi pentru atitudine și dăruire.

E datoria noastră să sălvăm echipa de la retrogradare, nu vrem să mergem la baraj. Tot ce va fi mai sus va fi un bonus pentru noi. Cred că obiectivele colective sunt primordiale, contează mai puțin acum cele personale", a declarat Dragoș Tescan.

Comenteaza