Test cu Târgu-Mureş înainte de Braşov

Test cu Târgu-Mureş înainte de Braşov
Antrenorul Universităţii, Cristi Dulca, a programat pentru azi un meci amical contra divizionarei secunde, FCM Târgu-Mureş, ce se vrea un ultim test înaintea meciului oficial, cu FC Braşov. Partida de pregătire va avea loc la baza sportivă „Clujana”, de la ora 18:00.

Dulca va folosi în partida de azi fotbalişti care au evoluat puţin sau deloc în ultima perioadă în Liga I. Fanii ar putea să-i vadă la lucru pentru prima dată şi pe noii sosiţi, Ionuţ Năstăsie şi Valeriu Lupu, jucători împrumutaţi de la Steaua Bucureşti până la iarnă. Năstăsie evoluează pe ambele benzi la mijlocul terenului şi ar putea intra chiar şi în calculele pentru meciul cu FC Braşov, în condiţiile în care Alex Dos Santos este suspendat. Celălalt stelist venit la „U", Valeriu Lupu, îl va înlocui pe Gaston Mendy, senegalezul care ieri s-a antrenat pentru ultima dată alături de „studenţi".

Începând de azi, Gaston Mendy este jucătorul Petrolului Ploieşti, fiind al 16-lea fotbalist care pleacă de la „U" la echipa prahoveană în această vară.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza