Thiam, încântat de parcursul bun al Universității Cluj. Atacantul a depășit un record la meciul cu Gloria Buzău

Thiam, încântat de parcursul bun al Universității Cluj. Atacantul a depășit un record la meciul cu Gloria Buzău
| Foto: FC Universitatea Cluj

Revenit alături de "studenți", jucătorul în vârstă de 29 de ani contribuie din plin la seria bună a echipei clujene.

După reușita din meciul cu Sepsi OSK, Mamadou Thiam a puncat și în victoria de pe terenul Gloriei Buzău și a devenit cel mai bun marcator străin în prima ligă din istoria Universității Cluj, cu 11 reușite.

Senegalezul susține că se aștepta la un parcurs bun din partea formației pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, iar acesta a fost unul dintre motivele care l-au convins să se întoarcă la Cluj-Napoca.

"E un sentiment plăcut. E foarte bine pentru încredere. Suntem fericiți pentru această victorie și sper să continuăm în acest mod. Eram sigur că avem o echipă bună, cum am mai zis. Am revenit pentru că am știut că vom avea parte de un sezon bun. Dacă nu aș fi avut încredere, nu aș fi revenit.

Mă simt tot mai bine în fiecare săptămână. Am nevoie de timp de joc efectiv și cred că în curând voi fi la 100%. Le mulțumesc tuturor suporterilor. Vă așteptăm alături de noi la meciul cu Dinamo. Sper să veniți alături de noi și să ne susțineți ca la fiecare meci. Iar împreună vom câștiga", a declarat Thiam.

Ajuns la Cluj-Napoca pentru prima dată în 2022, atacantul senegalez a marcat de 13 ori și a oferit două pase decisive în tricoul alb-negru.

Comenteaza