Thiam, obiectiv clar pentru meciul cu FC Botoșani: "Trebuie să luăm toate cele trei puncte, nu avem de ales"

Thiam, obiectiv clar pentru meciul cu FC Botoșani: "Trebuie să luăm toate cele trei puncte, nu avem de ales"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul senegalez e cu gândul doar la victorie, înaintea partidei din runda cu numărul 27 a sezonului regulat din Superligă.

Dezamăgit de modul în care Universitatea Cluj a pierdut puncte la meciul cu Chindia Târgoviște, Mamadou Thiam vrea cele trei puncte la jocul cu FC Botoșani. Atacantul a prefațat partida, dar a dezvăluit și care e relația sa cu Ioan Ovidiu Sabău.

"Meciul trecut am făcut prea multe cadouri. Mâine trebuie să fim concentrați și să luăm toate cele trei puncte, nu avem de ales. În ultimele două meciuri cred că puteam învinge, însă nu am făcut-o. Cu Chindia am luat gol în ultimul minut. A fost și un fault clar acolo.

Totuși, noi trebuia să fim atenți și să nu primim gol. A fost foarte greu să acceptăm acel rezultat. E o situație frustrantă, dar trebuie să mergem înainte. Nu vrem să mai trecem prin asta, vom încerca să rezolvăm problemele.

Eu mă simt foarte bine la Cluj, toată lumea m-a ajutat încă din prima zi. Încă de când a venit antrenorul a vorbit mult cu mine, mi-a spus ce trebuie să îmbunătățesc. Fanii mă ajută și ei, mă simt iubit și asta e important pentru un jucător. "U" Cluj e un club mare, doar un astfel de club are parte de o asemenea atmosferă.

Tot timpul ajută când ai au antrenor care îți oferă încredere. Asta e cea mai bună situație pentru un jucător. Voi lupta pentru el și pentru club până la capăt. Vreau să fiu fericit și mândru de mine la finalul sezonului", a spus Thiam.

Senegalezul e încântat de parteneriatul cu Ze Gomes

La partida contra Chindiei, Ioan Ovidiu Sabău a schimbat sistemul și a început cu doi atacanți în teren, Mamadou Thiam și Ze Gomes. Senegalezul s-a bucurat de modul în care a colaborat cu jucătorul portughez, dar e încânat și de jocul propus de noul tehnician al Universității Cluj.

"Cred că Ze Gomes e un jucător care ne-a lipsit în prima parte a sezonului. M-a ajutat mult pe teren, are calitate. În prima parte a sezonului nu am avut mingea atât de mult. Acum avem posesie și avem mai multe șanse. E complicat să alergi după minge, e mai ușor când o controlezi", a declarat atacantul.

Comenteaza