Tivadar, după victoria lui "U" Jolidon cu Zalău: Dacă nu câştigam eram în stare să mănânc mingea

Tivadar, după victoria lui
Handablista lui "U" Jolidon, Mihaela Tivadar, s-a arătat încântată de victoria echipei sale miercuri seară cu una din contracandidatele la ocuparea locului 3, HC Zalău.

"Dacă nu câştigam meciul ăsta, eram în stare să mănânc mingea... şi cu şapte metri ăla ratat pe final, am fost aproape.... dar Dumnezeu ne iubeşte, şi la fel ca în ultimii trei ani batem Zalăul acasa în ultima etapă!!! încheiem anul cu fruntea sus.... un an greu, poate cel mai greu de pînă acum, terminat cu bine, în ciuda lipsurilor, restanţelor, conspiraţiilor, etc.... dacă cineva mai avea un dubiu că la "U" este o echipă adevărată, atunci azi le-am spulberat orice îndoială... am vrut, ne-am dorit, am putut....am reuşit!!!", a scris Mihaela Tivadar pe pagina sa de facebook.

"Ce va fi la anul? unde vom fi? cu cine? cum va fi?...sunt doar nişte întrebări, deocamdată fără răspuns.... Acum însă, sunt mândră de noi!!! şi de ce am reuşit, în aceste condiţii!!! Bravo, fetelor!!!", a adăugat handbalista.

"U" Jolidon a învins miercuri, cu 19-18 HC Zalău, formaţie antrenată de selecţionerul echipei naţionale, Gheorghe Tadici, în cadrul primei divizii de handbal masculin şi ocupă locul 3 în clasament. Pentru a-şi păstra poziţia este necesar ca Dunărea Brăila să piardă ultimele două meciuri pe care echipa respectivă le mai are de jucat, cu Oltchim Râmnicu-Vâlcea şi HC Zalău.

Comenteaza