TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Aurora Dragoş: Mie îmi place să cânt cu fanii

TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Aurora Dragoş: Mie îmi place să cânt cu fanii
Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet.

Vicepreşedinta clujeancă a Federaţiei Române de Baschet, Aurora Dragoş, nu merge în calitate oficială la meciurile Universităţii şi, tocmai de aceea, se poate comporta ca un suporter. "Eu stau mereu în picioare. La tribuna oficială, lumea este prea sobră, nu aplaudă, nu cântă. Mie îmi place să cânt cu fanii", a spus Aurora Dragoş.

Fosta jucătoare din generaţia de aur a Universităţii crede că pentru baschetul clujean a venit timpul să sărbătorească un nou titlu: "Avem toate atuurile să învingem. Important este ca echipa să joace, iar eu sunt convinsă că o va face".

Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet. Ne aşteaptă o bătălie pe care Zoki, Dykes şi Silvă o pot câştiga doar cu sprijinul nostru. Nu vom sta nicio clipă pe scaune, vom fi o galerie de 3.000 de voci. Haideţi să ne purtăm favoriţii spre titlu aşa cum numai clujenii ştiu! "Toată sala, în picioare!" este o iniţiativă ZIUA de CLUJ.

Comenteaza