TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Marius Nicoară: Sper ca suporterii să facă un val continuu, care să ridice echipa

TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Marius Nicoară: Sper ca suporterii să facă un val continuu, care să ridice echipa
Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet.

Senatorul Marius Nicoară este un obişnuit al competiţiilor sportive. Va rata însă meciul la care toată sala va cânta 40 de minute în picioare, "U" - Asesoft. "Regret enorm că nu voi putea ajunge, dar nu pot lipsi nicicum de la Parlament. Am sperat să avem un program lejer să dau o fugă până la Cluj. Dacă veneam, cu siguranţă mă ridicam în picioare. Eu am stat mereu în zona galeriei, nu la tribuna oficială. Sper ca marţi că avem primul titlu la Cluj în actuala formulă. Le urez multă baftă jucătorilor. Sper ca suporterii să facă un val continuu, care să ridice echipa. Mai sper de asemenea ca arbitrii să fie mai obiectivi decât de obicei", a spus Nicoară.

Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet. Ne aşteaptă o bătălie pe care Zoki, Dykes şi Silvă o pot câştiga doar cu sprijinul nostru. Nu vom sta nicio clipă pe scaune, vom fi o galerie de 3.000 de voci. Haideţi să ne purtăm favoriţii spre titlu aşa cum numai clujenii ştiu! "Toată sala, în picioare!" este o iniţiativă ZIUA de CLUJ.

Comenteaza