TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Tişe: Dacă suporterii vor sta în picioare şi vor cânta 40 de minute, la fel voi face şi eu

TOATĂ SALA, ÎN PICIOARE! Tişe: Dacă suporterii vor sta în picioare şi vor cânta 40 de minute, la fel voi face şi eu
Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, va fi marţi în tribune, alături de "U", la meciul decisiv cu Asesoft. Întrebat dacă va sta în picioare şi va cânta alături de fani, Tişe a răspuns pozitiv. "Voi face ce face sala. Eu am abonament în sală, nu stau la tribuna oficială, şi întotdeauna am încurajat echipa. Stau între suporteri şi fac ce fac şi ei. Dacă vor sta în picioare şi vor cânta 40 de minute, la fel voi face şi eu", a spus Tişe.

Şeful judeţelui s-a arătat optimist înaintea marelui meci. "Sunt convins că Universitatea va câştiga titlul. Mă bucur că am ajutat şi noi, Consiliul Judeţean, echipa, iar anul viitor o vom ajuta şi mai mult", a declarat Alin Tişe.

Marţi e ZIUA CLUJULUI, e ziua victoriei. "U" n-a fost niciodată, în ultimii 15 ani, mai aproape de a redeveni campioană la baschet. Ne aşteaptă o bătălie pe care Zoki, Dykes şi Silvă o pot câştiga doar cu sprijinul nostru. Nu vom sta nicio clipă pe scaune, vom fi o galerie de 3.000 de voci. Haideţi să ne purtăm favoriţii spre titlu aşa cum numai clujenii ştiu! "Toată sala, în picioare!" este o iniţiativă ZIUA de CLUJ.

Etichete
Comenteaza