Toate amănuntele despre derby-ul Clujului, LIVE TEXT pe ziuadecj.ro FOTO Suporterii lui "U" au incendiat un fular "feroviar"

Toate amănuntele despre derby-ul Clujului, LIVE TEXT pe ziuadecj.ro FOTO Suporterii lui
Rămâneţi pe ziuadecj.ro pentru toate amănuntele despre derby-ul Clujului, între "U" şi CFR, diseară pe Cluj Arena. Unde se întâlnesc suporterii, ce scandează, eventualele incidente sunt live text aici.

21.00 Jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire. Transmisia livetext ziuadecj.ro se opreşte aici, în schimb începe transmisia derby-ului. Urmăreşte-o aici

20.50 Peluza dinspre Hotel Sport, ocupată de fanii Universităţii e plină-ochi. La cealaltă peluză îşi fac apariţia primii fani "feroviari", care au trecut de filtrul forţelor de ordine

20.46 Fanii CFR-ului sunt obligaţi să se descalţe la intrarea în sectorul lor.

20.13 Suporterii CFR-ului au ajuns în aceste momente la intrarea peluzei dinspre Someş a stadionului Cluj Arena, sector pe care urmează să-l ocupe. Întâlnirea de mai devreme dintre suporterii lui "U" şi cei ai CFR nu s-a soldat cu alte incidente.

20.02 Câteva zeci de suporteri de la "U" s-au intersectat cu suporterii CFR-ului, aflaţi pe partea opusă parcului. Aceştia se înjură reciproc, se strigă "Uite-le, uite-le, uite-le bagaboantele", iar fanii "feroviari" răspund cu "CFR, CFR!". Deocamdată incidentul nu a degenerat.

19.59 Un suporter de la "U" i-a întâmpinat singur pe suporterii CFR, pe podul Napoca. Aceştia  l-au admonestat. La intervenţia jandarmilor, nu s-au înregistrat alte incidente.

19.50 Coloana de suporteri a ajuns pe strada George Coşbuc, unde şi aici maşinile sunt împiedicate să circule.

19.25 Circulaţia pe strada 21 Decembrie este blocată. Mulţi şoferi blocaţi în trafic au preferat să ocolească centrul. Cei care au vrut să ajungă în Mănăştur au ajuns să ocolească Zorilor nu pe varianta Frunzişului, ci chiar pe drumul Făgetului.
19.20
Suporterii CFR Cluj au început acum marşul spre Cluj Arena, flancaţi de jandarmi.

19.15 3.500 de suporteri au umplut piaţa Unirii şi, încolonaţi, au plecat spre Cluj Arena.
19.00 Pe Eroilor sunt 2.000 de suporteri, câţiva atârnă un fular vişiniu pe creanga unui pom şi îi dau foc, în uralele audienţei. La al doilea fular incendiat, intervin câţiva jandarmi. Din fericire lucrurile nu degenerează, deşi au fost câteva îmbrânceli.

18.50 În Gruia, câteva sute de suporteri s-au adunat în vecinătatea stadionului, iar alte câteva sute se află la peluza stadionului. Aceştia cântă şi scandează "CFR, campioana sufletului meu", dar şi trivialităţi la adresa rivalilor.

18.37 Alexandru Tudor este arbitrul care va fluiera la centru derby-ul Clujului.

18.30 S-au deschis porţile stadionului. Măsurile de securitate în zonă sunt drastice: 300 de jandarmi au fost mobilizaţi în zonă, acestora li se adaugă câteva zeci de agenţi de pază.

18.32 Numărul biletelor vândute a ajuns la aproxiamtiv 15.000, jumătate din capacitatea stadionului. La acestea se adaugă aproximativ 2.500-3.000 de abonamente.

18.32 Terasele de pe Eroilor sunt pline de suporteri; se consumă cantităţi impresionante de bere.

18.30 Au început cântecele. "Cluj Napoca suntem noi, numai noi", dar şi trivialităţile la adresa CFR.

18.28 Grupul suporterilor din centrul oraşului a ajuns deja la 1.000 de persoane. A început să plouă mărunt.

18.15 Câteva sute de suporteri sunt pe pietonala Eroilor şi în piaţa Unirii. AU fost revoltaţi când au văzut că un microbuz de transport de copii a trecut prin dreptul lor, cu tineri îmbrăcaţi în tricourile CFR-ului. "Or venit din Săvădisla, cum îi aduce aşa, cu microbuzul statului?", a răbufnit Mircea Cenan, zis RJ, unul dintre liderii galeriei. Deocamdată atmosfera este destul de liniştită, sunt suporteri de toate vârstele de la un puşti de un an, care a venit însoţiţi de bunică, până la persoane de vârstă venerabilă. Băieţelul este fiul unui fost jucător de la "U", Dan Radu.

18.03 Pe strada Regele Ferdinand sunt câteva zeci de "U"-işti. UN grup este în dreptul magazinului Central iar altul, mult mai numeros, a ocupat barul "Cram In", unde au comandat zeci de beri.

18.02 Piaţa Mihai Viteazu nu a fost ocupată de U-işti, momentan atmosfera este liniştită. În schimb, pe străzi trec grupuri mai mici sau mai mari cu însemne alb-negre.

17.57 În piaţa Muzeului sunt aproximativ 25 de fani ai Universităţii. Aceştia nu cântă deocamdată, ci preferă să-şi termine berile începute.

17.30 Dacă marea majoritate a suporterilor Universităţii încep să se strângă în centrul oraşului, câteva zeci de fani sunt în acest moment pe Cluj Arena, unde pregătesc o coregrafie deosebită ce se anunţă a fi unică în România. Nici un fan nu stă degeaba, fiecare are câte ceva de meşterit, de lipit sau de întins pânze.

17.10 Accesul în stadion este permis de la ora 18.30.

17.00 Traficul auto şi pietonal în zona stadionului va fi restricţionat, de la ora 18. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

16.40 Numărul biletelor vândute la derby-ul Clujului ajunge la 18.000, până în urmă cu puţine momente.Acestora li se adaugă alte 2.500-3.000 de abonamente, plus invitaţii. Casele de bilete sunt deschise până la ora 18.30, adică cu trei ore înainte de începerea partidei.

Comenteaza