Toni Petrea așteaptă în continuare întăriri: "Îmi doresc dubluri pe toate posturile"

Toni Petrea așteaptă în continuare întăriri: "Îmi doresc dubluri pe toate posturile"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul "Șepcilor roșii" a vorbit și despre viitorul lui Martin Remacle și Mamdou Thiam.

Universitatea Cluj a transferat 7 jucători în actuala perioadă de mercato și a prelungit contractele cu unii dintre cei mai importanți fotbaliști din stagiunea precedentă. Chiar și așa, Toni Petrea mai așteaptă întăriri și a dezvăluit ce posturi au nevoie de dubluri.

De asemenea, tehnicianul a explicat și situația lui Martin Remacle și Mamadou Thiam, jucători cu care și-ar dori să colaboreze la Univeristatea Cluj.

"La Remacle e o problemă cu FC Botoșani, vedem dacă se va rezolva zilele viitoare. Thiam a cerut timp pentru că a primit o ofertă din străinătate. Am discutat cu cei din conducere să lămurim situația, să știm dacă ne putem baza pe el. E un jucător care și-a pus amprenta sezonul trecut, dar depinde și de ceea ce își doresc el și agentul lui.

Mi-aș dori un fundaș central, un fundaș stânga, un atacant, îmi doresc dubluri pe toate posturile. Până acum am adus jucătorii pe care i-am dorit, am vrut să acoperim anumite poziții importante și discutăm în continuare cu alți jucători.

Juniorii au răspuns foarte bine, am mai mult alți trei acum cu noi. Cred că au perspective, dar nu știu încă pe care îi vom vedea în lot. Din punctul meu de vedere suntem acoperiți pe poziția de U21 și cei din Academie ar putea fi o soluție", a spus Toni Petrea.

Comenteaza