Toni Petrea mai așteaptă transferuri. Ce spune despre sosirea lui Niță

Toni Petrea mai așteaptă transferuri. Ce spune despre sosirea lui Niță
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj își dorește întăriri, chiar dacă echipa sa a debutat deja în noul sezon al Superligii.

"Studenții" au început stagiunea cu o remiză, scor 1-1, pe terenul Petrolului. La finalul partidei, Toni Petrea a recunoscut că își mai dorește jucători și a vorbit despre Florin Niță, internaționalul român aflat pe radarul Universității Cluj.

"Mai aștept câțiva jucători, sper să putem realiza încă două-trei transferuri. Până acum, am avut nevoie de jucători din Academie pentru a face exercițiile.

Am lucrat cu el, îl știu, e un portar de valoare, un portar de echipa națională, care a apărat mult în străinătate și a fost unul dintre cei mai buni portari din Cehia. Nu știu momentan. Eu am fost concentrat pe joc.

Am discutat cu cei din conducere despre anumite probleme, dar zilele astea m-am concentrat pe joc. Dacă s-ar face, pentru noi ar fi un plus din toate punctele de vedere", a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Florin Niță (36 de ani) s-a despărțit recent de Sparta Praga și este în căutarea unui nou contract. Sosirea portarului ce a strâns 19 selecții în echipa națională a României ar fi o adevărată lovitură pentru Universitatea Cluj.

Comenteaza