Tony Da Silva, despre meciurile istorice ale CFR-ului din Liga Campionilor: "Haide să jucăm fotbal cu plăcere. Și așa a fost"

Tony Da Silva, despre meciurile istorice ale CFR-ului din Liga Campionilor: "Haide să jucăm fotbal cu plăcere. Și așa a fost"
| Foto: prosport.ro

Fostul fundaș al campioanei CFR Cluj, Tony Da Silva, a rememorat cu emoții, perioada de 4 ani jumate petrecută la Cluj și meciurile istorice din Liga Campionilor. 

Tony Da Silva vorbește despre atașamentul său față de clubul clujean și față de toți oamenii alături de care a lucrat în Gruia, dar și despre meciurile istorice din Liga Campionilor, într-un nou episod ”Living in Gruia”

”Am fost la Roma fără respect pentru Roma. Nu ne dădeam seama ce facem noi acolo. Țin minte că Trică a spus haide să mergem acolo să jucăm fotbal cu plăcere. Și așa a fost”, a spus Tony, precizând că acest meci i-a ajutat pe cei de la CFR în ceea ce privește imaginea și că jucătorii au devenit conștienți de faptul că echipa are calitate.  

Acesta și-a amintit și de egalul cu Chelsea din Gruia și de vedetele cărora CFR Cluj le-a ținut piept la Cluj-Napoca: Drogba, Lampard, Malouda, Terry, Ballak. ”Și noi... ce echipă aveam: Tony, Cadu, Panin... dacă faci 0-0 cu ei... Era imposibil, dar noi am făcut. Au fost niște momente inexplicabile, dar foarte importante pentru club.

Noi mergeam la meci fără să pierdem nimic. Oricum ar fi fost noi tot aveam de câștigat, nimic de pierdut. Dacă perzi cu Roma sau Chelsea, ok. Dar dacă te lupți cu ei și vezi că se poate, atunci ți se schimbă mentalitatea. Și această mentalitate cred că a rămas și acuma. Că totul este posibil", a declarat fostul fundaş de la CFR Cluj. 

"M-am născut în Franţa, sunt portughez, dar eu sunt acasă aici (Cluj - n.red.). Sunt clujean, sunt român", mai spus Tony vorbind despre Cluj-Napoca şi sentimentele faţă de oraşul de pe Someş. 

Tony are un mesaj şi pentru suporterii CFR-ului: "Să fiţi ca niciodată. Forţa CFR era familia, noi trebuie să fim alături de echipă la bine şi la rău. Mai ales la rău. La bine e uşor să fii suporter. Când lucrurile nu merg foarte bine, atunci se vede dacă eşti suporter. Am fost jucător, dar acum sunt unul dintre voi, să fiţi alături de echipă şi să mergem cât mai departe. Hai CFR!"  

Comenteaza