Tony îşi aşteaptă fratele în atacul lui “U”: “Ar fi un vis împlinit” VIDEO

Tony îşi aşteaptă fratele în atacul lui “U”: “Ar fi un vis împlinit” VIDEO
Atacantul Tony Nwakaeme a spus ieri că ar fi ideal să ajungă să fie coleg în atacul “studenţilor” cu fratele său, Dickson, despre care ZIUA de CLUJ a scris marţi că este pe lista Universităţii. Dickson Nwakaeme evoluează în prezent în Finlanda, la Kups, însă va deveni liber de contract luna viitoare.

Tony a mărturisit ieri că a discutat cu fratele său în ultima perioadă despre transferul la Universitatea, spunând că sunt şanse destul de mari ca acesta să se materializeze. "Ar fi un vis pentru mine să joc alături de Dickson. Şi el evoluează tot ca atacant şi e foarte tehnic, aşa ca şi mine. Cred că e posibil să vină aici, am vorbit cu el şi mi-a spus că sunt şanse. Nu ştiu dacă am juca mai bine ca fraţii Costea, noi suntem fraţii Nwakaeme", a spus atacantul Universităţii.

Dickson Nwakaeme (25 de ani) joacă de doi ani în Finlanda pentru Kups, grupare pentru care a bifat 62 de meciuri, marcând 16 goluri. Nigerianul a fost împrumutat pentru un tur de campionat în Danemarca, la Aalborg, reuşind un singur gol în şapte partide. La iarnă, atacantul îşi va încheia conturile cu formaţia din Finlanda, având cale liberă spre "U".

 

Comenteaza