Tony le promite fanilor: “Vor veni şi golurile!”

Tony le promite fanilor: “Vor veni şi golurile!”
Considerat unul dintre cei mai promiţători atacanţi din Liga I, Nwakaeme Anthony, atacantul nigerian al Universităţii Cluj, a înscris două goluri în acest campionat, dar promite să marcheze în etapele următoare.


Nwakaeme Anthony a intrat treptat în formaţia lui Badea, evoluând în mai multe meciuri în acest sezon. A înscris un  gol cu Gaz Metan şi încă unul cu Petrolul Ploieşti,  dar acest lucru nu îl îngrijorează. "Nu sunt la forma mea maximă, dar voi fi, sunt sigur de asta. Sunt atacant, trebuie să marchez şi o voi face. Vor veni şi golurile, sunt convins", spune Tony.

Nigerianul din ofensiva Universităţii a comentat şi prestaţia echipei din meciul cu Dinamo. "Am făcut un meci bun, nu am câştigat, dar am evoluat împotriva unei echipe puternice, poate cea mai tare din Liga I. Dinamo are jucători solizi în toate compartimentele. Îmi plac atacanţii Dănciulescu şi Niculae, sunt buni de tot, periculoşi, au şi multă experienţă. Una peste alta, cred că a fost un rezultat în regulă pentru noi. Ne vom revanşa şi vom aduce puncte din deplasarea de la Sportul. Suntem în obiectiv şi sper să rămânem. Cu jucătorii care sunt aici, avem puterea de a termina campionatul între primele cinci echipe. Important este să fim concentraţi la fiecare partidă, pentru că valoare avem şi cred că am şi demonstrat acest lucru", a adăugat nigerianul. Tony a înscris un singur gol în această stagiune, în partida câştigată de "U" cu scorul de 5-2, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. Universitatea Cluj va evolua etapa următoare în deplasare, la Sportul Studenţesc. Meciul se va disputa duminică, de la ora 14:00, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza