Totul pentru Europa. "U" Jolidon se pregăteşte intens pentru dubla cu Anka Spor din Cupa EHF

Totul pentru Europa.
„U" Jolidon are un program încărcat de pregătire în perspectiva confruntării cu Anka Spor din optimile de finală ale Cupei EHF.

„Studentele" au susţinut un cantonament la Vatra Dornei şi acum vor urma un regim bazat în special pe pregătirea tehnico-tactică. "A fost un cantonament montan reuşit, în care fetele au răspuns pozitiv cerinţelor antrenorilor. Ne bucurăm că toate fetele sunt sănătoase şi am scăpat fără accidentari după acest stagiu de pregătire. Cea mai bună veste este revenirea la antrenamente a extremei stânga Raluca Mihai", a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv de la "U" Jolidon. Primul meci oficial pentru "U" este programat pe 8 ianuarie, acasă, cu HCM Baia Mare. "Studentele" vor juca la începutul lunii februarie cu echipa Anka Spor, din Turcia, în optimile de finală ale Cupei EHF. "U" e singura formaţie care reprezintă România în competiţiile europene la handbal feminin.

Programul „U" Jolidon până la finalul anului

  • 13 decembrie - turneu de verificare la Braşov, unde vor mai participa CSM Ploieşti, Corona Braşov şi România U 19
  • 20 -22 decembrie - Memorialul "Tiberiu Rusu", ediţia a VIII-a, unde vor participa "U" Jolidon, HC Zalău, Elore Bekescsabai, România U20, SCM Craiova, Dunărea Brăila
  • 28 - 29 decembrie - turneu de verificare la Zalău unde vor mai figura HC Zalău, Bekescsabai şi Debrecen.

 

Etichete
Comenteaza