Transfer eşuat: Olandezul Faysal a părăsit Universitatea

Transfer eşuat: Olandezul Faysal a părăsit Universitatea
Deşi a efectuat două antrenamente sub comanda lui Ionel Ganea şi a fost trimis să efectueze şi o parte din testele medicale, olandezul Faysal Shayesteh nu va mai semna cu Universitatea. Shayesteh a părăsit deja Clujul.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani, ultima dată la Etar 1924 în prima ligă din Bulgaria, părea un transfer sigur al „Şepcilor roşii". Cu un CV interesant, în care figurau FC Twente şi Heerenveen la nivel de juniori şi tineret, plus selecţii în naţionala Under 17 a Olandei, Shayesteh a apucat să efectueze doar două antrenamente sub comanda lui Ionel Ganea. Mijlocaşul cu origini afgane a fost anunţat marţi, prin intermediului directorului sportiv Marian Onicaş, că nu va fi reţinut în lot şi e liber să plece. Antrenorul „Şepcilor" s-a limitat să spună că mijlocaşul nu s-a ridicat la aşteptările sale. „Am spus că mai am nevoie de 2-3 jucători şi aşa este. Olandezul nu a corespuns, vom căuta alte variante", s-a limitat să spună Ganea.

Altfel, „studenţii" au plecat joi spre Bucureşti la bordul unei curse aeriene, urmând ca drumul până la Galaţi să fie parcurs cu autocarul. Meciul dintre Oţelul şi „U" e programat sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza