Transferul lui Juricic la CFR Cluj a intrat în impas. Ce spune Mandorlini

Transferul lui Juricic la CFR Cluj a intrat în impas. Ce spune Mandorlini
| Foto: fcpyunik.am

Sosirea atacantului de la Pyunik Erevan este pusă în pericol de interesul altui club.

CFR Cluj părea pe punctul de a transfera jucătorul care să completeze linia ofensivă. "Feroviarii" l-au urmărit pe Luka Juricic încă de la începutul perioadei de mercato și erau mai aproape ca niciodată să obțină semnătura jucătorului.

Cu toate acestea, mutarea a intrat în impas. Deși atacantul a ajuns la Cluj-Napoca, mutarea e pusă în pericol din cauza unor motive financiare, anunță armenii.

Mai mult, un club din Rusia, respectiv ultima clasată Fakel Voronezh a intrat pe fir și încearcă să îl convingă pe vârfului în vârstă de 26 de ani. Întrebat despre situația lui Juricic, antrenorul CFR-ului a oferit un răspuns evaziv.

"Încă nu e nimic oficializat. L-am văzut, dar nu pot spune mai multe. E prea devreme să îl prezentăm, vom vedea, suntem încă în faza de discuții", a fost explicația scurtă oferită de Mandorlini sâmbătă.

Luka Juricic a impresionat în sezonul trecut, când a marcat de 22 de ori în 41 de apariții pentru Pyunik Erevan. Mai mult, jucătorul născut în Germania a punctat de 3 ori în 5 meciuri și în startul noii stagiuni.

Comenteaza