Transylvania Open 2023. Un nume important ratează prezența la turneul de la Cluj-Napoca

Transylvania Open 2023. Un nume important ratează prezența la turneul de la Cluj-Napoca
| Foto: wtatennis.com

Oraganizatorii competiției WTA250 au anunțat că una dintre jucătoarele de top înscrise la turneu va absenta.

Deși se numără printre cele mai importante nume care urmau să participe la Transylvania Open 2023, Karolína Plíšková va rata turneul de la Cluj-Napoca. Jucătoarea din Cehia a suferit o accidentare la încheietura mâinii stângi și a fost nevoită să își încheie sezonul competițional.

"Vă informăm că, din păcate, Karolína Plíšková nu va mai putea participa la niciun turneu în acest an, inclusiv la Transylvania Open, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi. Îi dorim o recuperare rapidă și avem speranța că o vom vedea în viitor la turneul nostru", transmit organizatorii competiției de la Cluj-Napoca.

"Salutări tuturor fanilor mei din România! Îmi pare foarte rău să vă anunț că nu voi putea juca anul acesta la turneul de la Cluj. Așteptam cu nerăbdare să joc în România din nou după mai mulți ani. Știu că și voi erați nerăbdători să mă vedeți în competiție.

Din cauza unei accidentări nu voi mai putea să joc anul acesta. Sper să ne vedem anul viitor și sper să vă bucurați de turneu", e mesajul transmis de jucătoarea din Cehia.

Karolína Plíšková este fost lider mondial la simplu. A ajuns pe locul I mondial în 2017, poziție pe care a păstrat-o opt săptămâni. Cunoscută pentru serviciul său puternic și forehand-ul agresiv, Plíšková a câștigat 16 titluri la simplu și cinci la dublu în circuitul WTA și a ajuns în două finale de Grand Slam la simplu, la US Open, în 2016, și la Campionatele de la Wimbledon, în 2021.

Transylvania Open WTA 250 va avea loc în 16-22 octombrie 2023, și va începe cu două zile de calificări (14-15 octombrie 2023). Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc.

Comenteaza