Traore, urmărit de ghinion şi “titanii” Europei

Traore, urmărit de ghinion şi “titanii” Europei
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a dezvăluit ieri că atacantul Lacina Traore (foto centru) este urmărit în continuare de reprezentanţii mai multor cluburi importante din Europa, chiar dacă ivorianul a ieşit din zodia norocului în ultimele două partide din Liga Campionilor, cu AS Roma şi Bayern München.
Şansa pare să nu îi mai surâdă atacantului de culoare al CFR-ului, care marţi seara şi-a trecut în cont a treia bară în Champions League, după ce în urmă cu aproape o lună, la înfrângerea de pe Stadio Olimpico cu AS Roma, 1-2, a trimis mingea de două ori în barele lui Lobonţ. În “Cizmă”, Traore şi-a început “recitalul” în minutul 30 al întâlnirii, când, scăpat singur cu fostul goalkeeper dinamovist, a preferat un şut în detrimentul unei pase la Culio, iar balonul a lovit transversala. Tot în acel meci de tristă amintire, ivorianul a fost servit excelent de Hora, dar şutul său a lovit stâlpul din dreapta lui Lobonţ (52). Din nefericire pentru atacantul în vârstă de 20 de ani, tradiţia s-a repetat marţi seara, pe “Allianz Arena”, când, la ultima fază a primei reprize, a trimis în bară din poziţie “unu la unu” cu portarul Butt.

Chiar şi aşa, preşedintele Iuliu Mureşan a subliniat că ivorianul rămâne în vizorul unor cluburi de calibru din Europa şi un fotbalist providenţial pentru CFR. “Traore este în continuare urmărit de mai multe cluburi şi este cel mai bun jucător al nostru”, a declarat ieri oficialul, la sosirea delegaţiei clujene pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.


Etichete
Comenteaza