Trei jucători ratează meciul CFR-ului cu Oţelul, alţii doi au ieşit din planurile lui Miriuţă. Iată echipa probabilă

Trei jucători ratează meciul CFR-ului cu Oţelul, alţii doi au ieşit din planurile lui Miriuţă. Iată echipa probabilă
Vasile Miriuţă a vorbit despre meciul cu Oţelul, despre absenţele din lot şi despre soluţiile de înlocuire.

Vasile Miriuţă speră să câştige duminică seara, la Galaţi. În tur, CFR a umilit Oţelul, 7-2, dar de atunci multe lucruri s-au schimbat la cele două formaţii. Inclusiv antrenorii.

Fără Ogbu la Galaţi

"Este un  meci dificil. Oţelul este o echipă bună spre foarte bună, cu jucători de valoare şi un antrenor cu o mare experienţă. Dar sunt optimist. Echipa este în creştere, a arătat asta cu Pandurii şi Petrolul, trebuie să demonstrăm acest lucru şi să câştigăm", a declarat Miriuţă.

CFR nu îi va putea alinia contra Oţelului pe Ogbu, suspendat, Maah şi Sulley Muniru, accidentaţi. Echipa probabilă: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Monroy, Djokovic - Deac, Rui Pedro (Negruţ), Chanturia - Tade.

Miriuţă a exlicat de ce a modificat mai mereu jucătorii de atac şi a dat de înţeles că Maah şi Gabionetta au ieşit pentru moment din planurile sale. "Am schimbat în special jucătorii de pe benzi. M-au nemulţumit şi Maah, şi Gabionetta. Deac a jucat însă bine cu Pandurii şi Petrolul, de asemenea şi Chanturia m-a mulţumit. Costea e de în formă, el a trecut cu bine peste momentele când nu juca. Dintre cei 3, doi vor fi mereu titulari pe benzi", a spus tehnicianul. El a vorbit şi despre Ogbu, care va lipsi duminică: "Este un jucător bun, care aleargă mult, joacă în folosul echipei. Va deveni foarte bun când va marca şi sunt convins că o va face etapele viitoare. Recunosc că atunci când am venit am vrut un golgheter, un atacant mare, dar sunt mulţumit de Ogbu".

Echipe cu antrenori de şcoală germană

Antrenorul CFR-ului spune că îl cunoaşte din Germania pe Eward Lienen. "Îl ştiu din Germania, este un antrenor cu multă experienţă, care şi-a demonstrat valoarea şi în România. Oţelul joacă din ce în ce mai bine", a spus Vasile Miriuţă. Tehnicianul CFR-ului a jucat 5 ani în Germania, la Cottbus şi Dusiburg, iar ca antrenor şi-a început cariera la Energie Cottbus, ca secund la prima echipă şi antrenor principal la formaţie Under19 şi la echipa a doua a clubului.

Partida Oţelul Galaţi - CFR face parte din etapa a 27-a a Ligii 1 şi se va disputa duminică, începând cu ora 18:15.

Comenteaza