Trei puncte mari pentru "feroviari". CFR Cluj obține prima victorie în play-off

Trei puncte mari pentru "feroviari". CFR Cluj obține prima victorie în play-off
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a întors scorul în meciul cu Sepsi OSK, s-a impus cu 2-1 și rămâne aproape de liderul Superligii. 

Campioana a început bine jocul, iar Janga putea deschide rapid scorul, dar nu a reușit sa profite de eroarea lui Niczuly (3). Deac a avut și el șansa de a marca după aproape un sfert de oră de joc, însă defensiva oaspeților a rezistat (13).

Mai mult, ocaziile s-au răzbunat, iar Sepsi OSK a deschis scorul. În urmă unei combinații cu Matei, Dumitrescu a reluat cu capul spre poartă și l-a învins pe Scuffet (28). Răspunsul "feroviarilor" a venit imediat prin Bîrligea, care s-a înălțat în careul advers, dar a reluat balonul în transversală (30).

CFR Cluj a continuat sa fie echipa cu inițiativă și a crescut presiunea în jumătatea adversă. Cu toate acestea, forcing-ul campioanei a dat roade abia înainte de pauză. Bîrligea a fost din nou destinatarul unei centrări, iar de această dată nu a mai ratat (44) și a stabilit scorul primei părți, 1-1.

Elevii lui Dan Petrescu au început bine și actul secund, iar cele două ocazii ale lui Bîrligea și Janga (52) au anunțat ceea ce avea să urmeze. Imediat, Burcă a recuperat o minge la centrul terenului, care a ajuns la Deac via Janga, iar "decarul" campioanei și-a adus echipa în avantaj (53). 

Șansele "feroviarilor" la o victorie îndelung așteptată au crescut și mai tare după ce Ninaj a încasat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat (62). Apoi, jocul a fost la discreția campioanei. 

Trupa clujeană a controlat în totalitate și a conservat avantajul de pe tabelă. Așadar, CFR Cluj câștigă cu 2-1 în fața celor de la Sepsi OSK și obține primul succes în play-off. 

Comenteaza