Tribunalul Comercial Botoşani a respins cerera de înlocuire a administratorului judiciar al Universităţii Cluj

Tribunalul Comercial Botoşani a respins cerera de înlocuire a administratorului judiciar al Universităţii Cluj
Tribunalul Comercial Botoşani s-a pronunţat vineri asupra cererii de înlocuire a Marietei Anastasescu din funcţia de administrator judiciar al FC "U" Cluj, respingând solicitarea depusă de unul dintre creditorii clubului.

Instanţa din Botoşani a soluţionat o cerere de înlocuire a administratorului judiciar, depusă de firma de pază a stadionului Cluj Arena. Respectiva firmă a invocat cheltuielile mari efectuate de către club în ultimele luni.

Administratorul judiciar al FC "U" Cluj, Marieta Anastasescu, a declarat că decizia instanţei e una normală şi că nu s-a aşteptat în vreun moment să fie schimbată din funcţie. "Instanţa a decis ceea ce ne aşteptam. Clubul beneficiază de un management bun, pozitiv, exact aşa cum se prevede şi în planul de reorganizare. Nu există probleme financiare, aşa cum s-a invocat", a declarat Anastasescu.

Clubul "U" Cluj a intrat în insolvenţă în luna februarie a anului trecut, iar prin planul de reorganizare aprobat în 22 mai 2013 şi-a asumat datorii totale de 2,3 milioane de euro către salariaţi şi diferite companii. Conform legii insolvenţei, clubul are la dispoziţie 48 de luni din momentul aprobării planului de reorganizare pentru plata integrală a creanţelor şi ieşirea din procedura de administrare specială.

Etichete
Comenteaza