Tribunalul Comercial judecă miercuri definitivarea tabloului credal la „U" Cluj

Tribunalul Comercial judecă miercuri definitivarea tabloului credal la „U
Judecătorul sindic va judeca miercuri contestaţiile făcute de diferite persoane fizice sau companii la tabloul preliminar al creditorilor urmând ca actul să fie aprobat, dacă nu va mai exista vreo amânare. Printre cei care contestă tabloul se numără şi Florian Walter, care ieri a acceptat să renunţe la întreaga sumă cu care a creditat clubul pe parcursul celor trei ani petrecuţi ca acţionar majoritar la „U".

O nouă înfăţişare importantă în procesul de insolvenţă a Universităţii va avea loc miercuri, la Tribunalul Comercical. Judecătorul sindic a decis în urmă cu două săptămâni ca toate contestaţiile la tabloul preliminare al creditorilor să fie soluţionate într-o singură şedinţă, programată pentru azi. Printre cei care contestă tabloul se numără şi Florian Walter, care a cerut să-i fie înregistrată şi suma de 5 milioane de lei, pe lângă cele 10 milioane cu care a fost înscris iniţial. Contestaţia omului de afaceri este, însă, doar formală, în condiţiile în care Walter a acceptat luni, în cadrul Adunării Generale a Creditorilor, să renunţe la toate sumele cu care el, sau companiile sale, au creditat clubul de-a lungul anilor.

Pe lângă Walter, tabloul a fost contestat de jucătorii Viorel Dinu şi Adrian Popa II, dar şi de Bogdan Dolha, un fost component al Universităţii care s-a despărţit de „Şepcile roşii" în urmă cu trei ani de zile şi care a fost înscris deja cu 10.000 de dolari.

Dacă tabloul credal va fi definitivat azi, Horia Ţiril, administratorul judiciar al clubului, poate depune chiar joi planul de reorganizare al societăţii, stabilit şi aprobat încă de luni, în cadrul Adunării Generale a Creditorilor.

 

Comenteaza