Trică:„Noi dacă reușim să ne salvăm, în situația asta, e ca și cum am caștiga campionatul”

Trică:„Noi dacă reușim să ne salvăm, în situația asta, e ca și cum am caștiga campionatul”
Antrenorul CFR-ului, Eugen Trică, nu renunță, în ciuda deciziei Comisiei de recurs de a nu înapoia punctele pierdute și a nu ridica interdicția clubului de a transfera jucători noi la echipă.

Deși a pierdut 24 de puncte și echipa sa se află pe ultimul loc al Ligii 1, antrenorul feroviarilor este mai afectat de interdicția clubului la transferul de jucători noi. „Cea mai gravă problemă este că nu am făcut aceste transferuri. Îmi pare rău de aceşti jucători care au fost cu noi. Le mulţumesc din suflet. Sunt nişte băieţi extraordinari, cu calităţi foarte bune. Mă refer la Tânc, Felipe, Firţulescu, Krumov. Regret nespus de mult că s-a ajuns aici.” a spus Eugen Trică

Eugen Trică se bazează foarte mult pe jucătorii rămași la echipa în aceste momente dificile, și are mare încredere că vor reuși salvarea echipei. „Dore este jucătorul CFR-ului. A participat la Cupa Africii, a facut-o foarte bine, mai are o săptămână de pauză, după care va reveni la echipă. Tade a avut o problemă, nu s-a antrenat 2 zile, dar cu siguranță va face parte din lot. Camora, Larie, Lopes, Amadio vom conta pe ei.”

Laura MUREȘAN

Comenteaza