Tricoul Universităţii a fost adjudecat. Vezi câştigătorul şi suma plătită

Tricoul Universităţii a fost adjudecat. Vezi câştigătorul şi suma plătită
Licitaţia lansată de fotbalistul Lucian Goian pentru tricoul Universităţii, cu autografele unor jucători precum Claudiu Niculescu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină, Lukasz Szukala, Ovidiu Hoban, a luat sfârşit.

S-a aflat câştigătorul tricoului "Şepcilor roşii", care este însemnat cu autografele unor jucători precum Claudiu Niculescu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină, Lukasz Szukala, Ovidiu Hoban. Acesta se numeşte  Ionuţ Traian Tcaciuc, are 27 de ani şi este din Suceava. El a câştigat licitaţia cu o ofertă de 900 de lei.

Fotbalistul echipei Beijing Baxy FC, Lucian Goian, cel care a lansat licitaţia, este iniţiatorul unei campanii umanitare, "Ajută-l pe Albert!", un copil în vârstă de cinci ani.

Sportivul adună tricouri de la jucători cunoscuţi şi le vinde la licitaţie pe contul său de pe site+ul de socializere Facebook, iar banii strânşi din vânzarea tricourilor îi trimite direct în conturile părinţilor lui Albert.

La trei zile după naştere, Albert a fost diagnosticat cu o malformaţie cardiacă severă şi a fost supus la două intervenţii chirurgicale la Târgu-Mureş, iar apoi au apărut probleme neurologice.
Banii obţinuţi vor ajunge la familia lui Albert, pentru tratament şi recuperare. 

 

 

Comenteaza