Triunghiular cu foşti jucători ai Universităţii. Pojar, Sisi si Gabi Giurgiu au fost vedetele

Triunghiular cu foşti jucători ai Universităţii. Pojar, Sisi si Gabi Giurgiu au fost vedetele
Foşti componenţi ai Universităţii Cluj au avut din nou ocazia să îşi arate abilităţile tehnice în Sala Sporturilor "Horia Demian", în cadrul unui triunghiular organizat cu prilejul Cupei Liceelor, la care au mai participat o echipă a profesorilor de sport din Cluj, precum şi o formţie alcătuită din jurnalişti şi bloggeri.

Doi dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au îmbrăcat tricoul Universităţii Cluj, Cristinel Pojar şi Zsolt Szilagyi, au putut fi urmăriţi pe teren de către spectatorii prezenţi în Sala Sporturilor din Cluj, alături de alte nume cunoscute ale fotbalului clujean, precum Valentin Şandru, Anton Doboş sau Alpar Meszaros.

Îmbrăcaţi în tricouri roşii, foştii componenţi ai "Şepcilor Roşii" au fost învinşi de echipa profesorilor de sport, din care a făcut parte şi fostul fotbalist Ilie Lazăr, cu scorul de 1 la 0. În ce-a doua partidă a acestui triunghiular, echipa foştilor jucători de fotbal au reuşit o victorie contra echipei formată din jurnalişti şi bloggeri, cu scorul de 2 la 1.

La finalul competiţiei, cel mai solicitat pentru fotografii a fost cel supranumit de către fanii "studenţilor" unicul căpitan, Zsolt Szilagyi.

Fotbalistul Gabriel Giurgiu a înmânat trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, iar fostul artbitru Patriţiu Abrudan, medaliile şi cupele.

Din echipa fostelor glorii au făcut parte: Stelian Gherman, Alpar Mezsaros, Sorin Vădana, Alin Bănceu, Cristi Pojar, Valentin Şandru, Radu Sabo, Costică Olariu, Zsolt Szilagyi şi Gabriel Giurgiu.

Ediţia a zecea a Cupei Liceelor a fost câştigată pentru a treia oară consecutiv de cei de la Liceul cu Program Sportiv, după ce s-au impus în finală, în faţa celor de la Liceul Energetic, cu scorul de 4 la 2.

Rezultate:

Profesorii de sport - Echipa fostelor glorii  1-0

Mediatic Cluj - Echipa fostelor glorii 2-1

Profesorii de sport - Mediatic Cluj 3-2

 

Finala mică: Gheorghe Lazăr - Aurel Vlaicu 4-1

Finala mare: Liceul cu Program Sportiv - Energetic 4-2

 

- Golgheterul competiţiei: Adrian Păun cu 19 goluri

- Ce mai bun jucător: Sorin Acatrinei

- Cel mai bun portar: Bogdan Langa

Comenteaza