Trofeul EURO U21 este în România. Când ajunge la Cluj-Napoca

Trofeul EURO U21 este în România. Când ajunge la Cluj-Napoca
| Foto: frf.ro

Cele două stadioane din oraș vor găzdui meciuri din Grupa D a turneului final european de tineret din vara acestui an.

În weekendul 6-7 mai, trofeul pentru care naționalele U21 vor lupta în această vară la turneul european găzduit de România și Georgia a putut fi văzut în București, orașul unde se va disputa Grupa B de la EURO U21.

Suporterii care s-au aflat în Centrul Vechi din București s-au putut fotografia alături de trofeul expus în weekend la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. Au mai rămas mai puțin de 50 de zile până la turneul final care va avea loc în România și Georgia.

La evenimentul din weekend au fost prezenți și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, și managerul de proiect a UEFA Under 21 Championship în România, Alexandru Cândea.

În weekendul următor, pe 13 și 14 mai, trofeul va ajunge la Cluj-Napoca, celălalt oraș-gazdă al turneului în România. Câte 5 personalități vor oferi timp de 5 zile indiciile pe rând, printr-o ‘ștafetă’, pe canalele proprii de social media.

În Cluj-Napoca startul provocării va fi dat tot de Ianis Hagi, pe 8 mai, apoi Pavel Bartoș va dezvălui următorul indiciu, urmat de Ionuț Rada, Ivan Anisoreac si Marius Niculae.

Locul unde se află trofeul va fi făcut public sâmbătă, la ora 15:00. Cei care găsesc trofeul până atunci vor putea câștiga una dintre cele 21 mingi suvenir #U21Euro puse in joc, prin tragere la sorți. Iar toți cei care vor veni să vadă trofeul vor putea participa la o tragere la sorți pentru un număr limitat de bilete la meciurile turneului final.

Comenteaza