”U” a învins cu 2-0 pe FC Bihor. Au debutat Tulio și Pape Diouf

”U” a învins cu 2-0 pe FC Bihor. Au debutat Tulio și Pape Diouf
”U” a disputat sâmbătă un meci amical cu echipa de liga secundă FC Bihor, pe care l-a câștigat cu 2-0.

Victorie amicală pentru ”U”, 2-0 cu FC Bihor, într-un meci jucat sâmbătă pe arena Clujana. Ambele goluri au fost marcate în partea a doua: Marinescu a înscris în minutul 47, cu o finalizare din careu, iar Cristea l-a majorat în 67, cu un șut plasat.

Antrenorul Ionuț Badea a utilizat două formule de echipă. În prima parte au jucat Matache - Achim, Szilagyi, Abrudan, Grecu - Păcurar, Boștină (25 Bazzi), Tulio -Machado, Voican, Morar.

În partea secundă au evoluat: Popa - Ungurușan, Szukala, Pele, Mendy - Marinescu, Bazzi, Nasser - Cojocnean, Niculescu, Cristea. În minutul 75 a intrat și senegalezul de 18 ani Pape Diouf, care a avut câteva driblinguri aplaudate de asistența constituită de câteva sute de spectatori. Și brazilianul de 21 de ani Tulio a lăsat o impresie bună, chiar dacă a fost folosit ca mijlocaș, nu ca fundaș stânga, postul său obișnut. Jucătorul crescut de Palmeiras a intrat în câteva combinații cu conaționalul său Machado.

”Am vrut să ne menținem în ritm și să vedem ce soluții avem pentru înlocuirea lui Boștină, care va lipsi următoarele două partide”, a declarat Ionuț Badea după meci.

Comenteaza