„U" a rămas fără căpitan! Szilagyi s-a „rupt" în meciul cu Steaua şi lipseşte la Constanţa

„U
Căpitanul Universităţii Cluj, Zsolt Szilagyi, a suferit o contuzie puternică în timpul partidei cu Steaua şi nu va putea evolua cu Viitorul Constanţa, în partida de mâine, decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Lotul Universităţii a plecat de ieri la Bucureşti, iar azi va ajunge la Constanţa în vederea meciului cu Viitorul. „Studenţii" au mai multe probleme de efectiv, cea mai importantă absenţă fiind cea a lui Szilagyi. Căpitanul Universităţii s-a accidentat în timpul jocului cu Steaua şi a fost lăsat acasă, însă acesta ar putea reveni pe teren în meciul cu CS Turnu Severin, din etapa următoare. „Nu este nimic grav cu Szilagyi, are doar o contuzie mai puternică, dar nu e nimic alarmant. Va fi apt pentru meciul următor", a explicat antrenorul secund Marius Popescu.

"U" nu va conta la Constanţa nici pe Lucian Turcu, Victoraş Iacob şi Vasile Gheorghe. Nici ultima achiziţie, Tony Nwakaeme, nu a fost inclus în lot, însă nigerianul va putea evolua contra Severinului. Tot în meciul cu oltenii urmează să revină în tricoul „alb-negru" şi Janos Szekely, cel care urmează să semneze azi contractul cu Universitatea.

Comenteaza