„U” află marti dacă îi va fi redusă suspendarea terenului. Copiii şi femeile au garantat accesul pe stadion!

„U” află marti dacă îi va fi redusă suspendarea terenului. Copiii şi femeile au garantat accesul pe stadion!
„Studenţii” au făcut recurs după ce le-a fost suspendat terenul de joc pentru două etape, ca urmare a incidentelor din timpul meciului cu Steaua.

Învinsă pe teren cu 1-0, echipa clujeană a primit o lovitură cruntă şi din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, care i-a suspendat terenul de joc pentru două etape şi i-a dat o amendă de 40.000 de lei. „U" a anunţat săptămâna trecută prin administratorul judiciar Horia Ţiril că va face apel, ceea ce s-a şi întâmplat. Comisia de Recurs se va întruni astăzi şi va analiza solicitatea clubului „studenţesc", urmând să dea şi un verdict final. În eventualitatea în care apelul ar fi respins, Universitatea ar fi nevoită să joace fără spectatori partidele cu CS Severin şi Concordia Chiajna.

În schimb, Liga va permite ca Universitatea Cluj să lase accesul liber pentru femei şi pentro copiii cu vârsta de până la 14 ani. Un caz asemănător a avut loc la în urmă cu mai bine de un an. Comisia de Disciplină a hotărât la 2 noiembrie 2011 ca Petrolul Ploieşti să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu prin forfait, după ce Galamaz, la acea vreme jucător al Stelei, a fost lovit de un suporter petrolist păstruns pe suprafaţa de joc.

De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a LPF au decis ca gruparea din Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei. Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis să menţină sancţiunile dictate de către Comisia de Disciplină, respingând apelul clubului Petrolul. Conform unei hotărâri a Comitetului de Urgenţă al FRF din 8 noiembrie, validată la 17 noiembrie de Comitetul Executiv, femeile şi copiii sub 14 ani pot asista din tribune la meciurile programate cu porţile închise din România.

 

Etichete
Comenteaza