"U" are un acord cu Consiliul Judeţean pentru închirierea Cluj Arena. Vezi cât durează licenţierea

Directorul executiv al lu "U", Cosmin Irimieş, a declarat că se fac eforturi pentru ca noul stadion să fie licenţiat la timp, astfel încât echipa clujeană să nu rateze din motive birocratice revenirea la Cluj.

Cosmin Irimieş a dezvăluit că există deocamdată doar un acord, nu şi un contract, cu Consiliul Judeţean, pentru închirierea stadionului. Actul este necesar în procesul de licenţiere a arenei, în vederea disputării partidelor din Liga I. De altfel, Viorel Duru, şeful Comisiei de Licenţiere a FRF, se află astăzi la Cluj.

"Omologarea este un proces de durată"

„Timpul este foarte scurt pentru omologarea stadionului. Ieri lucram de zor la negocierea acestui contract, iar azi pot să vă spun că avem o înţelegere cu privire la închirierea acestui stadion. Trebuie emisă o hotărâre de CJ care să valideze acest contract. Domnul Duru este în Cluj chiar azi. Cei de la FRF au spus că omologarea durează minimum trei săptămâni. Am vrut să arăt faptul că acest proces este de durată. Certificat de securitate, plan de evacuare al spectatorilor, nu mai vorbesc de ce criterii de infrastructură care sunt prevăzute în manualul de licenţiere", a declarat Irimieş.

"Vrem ca orice suporter să îşi ermită să vină la meci"

Irimieş a spus că preţurile biletelor şi abonamentelor nu vor fi exagerate.

"Vrem să avem preţuri pe care clujenii să şi le permită, iar stadionul să fie plin. Fără sprijinul spectatorilor e foarte greu. De trei ani de zile jucăm toate meciurile în deplasare. Am gândit pachete speciale pentru studenţi, pentru elevi, pentru familii. Până când nu vom semna acest contract nu pot face calculele publice. Dorinţa noastră e ca orice suporter să-şi permită să vină la meci. Vor fi preţuri graduale. La VIP vom vedea câţi oameni de afaceri clujeni iubesc cu adevărat clubul. Ne exprimăm speranţa că după cele două zile de evenimente gazonul nu va fi afectat. Dacă vremea ne va ajuta, acel gazon va fi practicabil la ora meciului cu Kuban", a afirmat directorul executiv al lui "U".

Comenteaza