“U” atacă titlul în sezonul următor

“U” atacă titlul în sezonul următor
Dacă în acest an “Şepcile roşii” şi-au propus calificarea într-o cupă europeană, din sezonul care urmează “studenţii” vor ataca locul 1. Pentru a reuşi acest lucru, Walter este gata să asigure un buget consistent, din care se va investi şi în transferuri.

"Avem nevoie de un buget în jur de 6-7 milioane pentru a ataca titlul la anul şi îl vom asigura, ne dorim performanţă aici. În doi ani şi jumătate am ajuns să ne luptăm sus în clasament. De la anul, vreau să ne luptăm pentru locul 1", a dezvăluit Walter. Până atunci, "U" pregăteşte o primă campanie de achiziţii în iarnă, după încheierea turului de campionat. "Urmărim mai mulţi fotbalişti şi vom întări echipa. Într-o primă fază, acum, în iarnă, vom aduce maxim trei jucători", a adăugat patronul Universităţii Cluj.

După reunirea lotului, la începutul anului "U Cluj va efectua un stagiu de pregătire în Antalya, dar acum clubul îşi va trimite şi echipa a doua în Turcia. "Avem câţiva jucători tineri foarte talentaţi, care vor putea evolua şi la prima echipă. Avem rezultate la echipa a doua şi speranţe, am urmărit câteva meciuri şi s-au remarcat mai mulţi", a mai spus finanţatorul Universităţii Cluj.

 

 

Etichete
Comenteaza