"U": "Batem CFR-ul şi cu arbitri străini!" VIDEO

Deşi Universitatea va juca etapa aceasta împotriva Braşovului lui Ionuţ Badea, toate gândurile se îndreaptă deja către derby-ul cu CFR. "Putem să îi batem pe rivalii de la CFR şi cu arbitri români", spune directorul executiv al Universităţii, Felix Grigore, iar Claudiu Niculescu îl completează: "Orice arbitru va conduce derby-ul "U" - CFR ar trebui să fie nebun să facă greşeli grave împotriva noastră".

"U" se gândeşte deja la derby-ul cu rivala CFR, programat în etapa a 31-a a ligii I. Cea mai arzătoare problemă este cea a arbitrilor care vor conduce marele meci, găzduit în premieră de Cluj Arena. Directorul executiv Felix Grigore spune că un lucru se ştie deja: derby-ul nu va fi condus de arbitri străini.

Ideea ca derby-ul să fie condus de arbitri din România nu îl deranjează nici pe antrenorul Claudiu Niculescu. Vezi ce spune acesta, în materialul video

Până la meciul cu CFR, Universitatea va avea însă de jucat mai multe partide, dintre care la cea cu Dinamo, din deplasare, vor oficia arbitri din străinătate. Luni, "U" va întâlni însă FC Braşov, echipa antrenată de Ionuţ Badea, într-o partidă transmisă în format live text de ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza