U-BT a făcut 2-0 în finală, dar Mihai Silvășan e nemulțumit de un aspect: "Trebuie să arătăm altă față"

U-BT a făcut 2-0 în finală, dar Mihai Silvășan e nemulțumit de un aspect: "Trebuie să arătăm altă față"
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a câștigat și al doilea meci al seriei cu CSM Oradea din ultimul act al Ligii Naționale, scor 74-69.

După ce în primul meci "studenții" s-au impus fără emoții, marți seară orădenii au arătat ceva mai bine și au condus o bună parte din meci. În final, calitatea echipei clujene a făcut diferența, însă Mihai Silvășan e nemulțumit în ciuda succesului.

Antrenorul se aștepta ca jocul să fie unul mai dificil decât precedentul, însă își dorește ca elevii săi să fie mai buni în lupta la recuperare și speră să corecteze acest aspect până seria se va muta la Oradea.

"Este o victorie importantă, conducem cu 2-0. Nu contează scorul obținut. Evident că nu mă așteptam la o diferență atât de mare astăzi, cum a fost duminică. Le-am spus asta băieților. Jocul nostru ofensiv nu a funcționat extrem de bine.

În apărare am reușit în repriza a doua să câștigăm niște mingi și să nu îi lăsăm să marcheze coșuri ușoare. De altfel, au înscris doar 69 de puncte, ceea ce este foarte bine. Trebuie să corectăm niște lucruri și să avem altă mentalitate dacă vrem să câștigăm la Oradea.

Va fi mult mai greu, trebuie să arătăm altă față și să nu mai pierdem lupta la recuperări. Indiferent cum ne simțim sau ce se întâmplă în ziua respectivă, trebuie să găsim soluții să învingem", a declarat Silvășan. 

Comenteaza