U-BT a încheiat cu un succes seria de trei meciuri în cinci zile. Silvășan: "Am avut atitudinea corectă"

U-BT a încheiat cu un succes seria de trei meciuri în cinci zile. Silvășan: "Am avut atitudinea corectă"
| Foto: U-BT

Campioana s-a impus categoric în partida din Top 10 contra celor de la Dinamo, scor 89-67.

După eșecul cu Prometey din EuroCup și victoria împotriva Timișoarei, U-BT Cluj-Napoca a obținut un nou succes pe teren propriu. "Studenții" au controlat jocul cu Dinamo și chiar oaspeții s-au apropiat pe final, victoria nu a putut fi pusă la îndoială.

La finalul jocului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și a ținut să remarce în mod special jocul defensiv practicat de baschetbaliștii campioanei României.

"Cred că am încheiat această serie cu bine. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni în cele două meciuri cu Timișoara și Dinamo. Rotația noastră nu a fost atât de lungă, Meindl și Guzman au lipsit vineri, respectiv astăzi.

Am avut atitudinea corectă, mă bucur pentru acest lucru și îi felicit pe băieți. Trebuie să avem aceeași atitudine până la finalul sezonului. Nu a contat că nu am jucat atât de bine pe faza de atac, întrucât apărarea a funcționat.

De multe ori când nu ești în formă în atac, defensiva te poate salva dacă ai atitudinea corectă și focusul necesar. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să revină cei care lipsesc, să avem rotația normală. Sper să rămânem sănătoși, să putem să ne luptăm pentru a ne atinge obiectivele.

În meciul cu Timișoara am utilizat toți românii tineri, astăzi l-am folosit doar pe Akos Szentkuti. Sunt mulțumit de prestația lui și a celorlalți jucători. Sunt zile mai bune sau mai rele din punct de vedere ofensiv, însă constanța în apărare trebuie să existe.

Aici nu mă refer doar la români, ci la toți jucătorii. Fiecare baschetbalist care intră pe teren trebuie să aibă intensitate și concentrare maximă", a declarat antrenorul. 

Comenteaza