U-BT a înregistrat un nou eșec. "Studenții", învinși pe terenul lui JL Bourg

U-BT a înregistrat un nou eșec. "Studenții", învinși pe terenul lui JL Bourg
| Foto: euroleaguebasketball.net

Formația pregătită de Mihai Silvășan a pierdut în fața finalistei EuroCup din sezonul trecut, scor 84-73.

Primele minute ale partidei din Franța au fost echilibrate, iar campioana României a reușit să țină pasul cu finalista de anul trecut din EuroCup. În cele din urmă, gazdele au reușit să se desprindă, iar după 10 minute conduceau cu 24-15.

Clujenii nu au cedat, au fost ceva mai eficienți de la distanță față de meciul de campionat și au reușit chiar să preia conducerea în cel de-al doilea sfert. Francezii au oferit o replică solidă, au revenit în avantaj, iar la pauză conduceau cu 42-36.

După revenirea pe parchet, evoluția campioanei României a fost modestă, iar gazdele au profitat din plin. Baschetbaliștii de la JL Bourg au mărit constant ecartul, care a ajuns la peste 20 de puncte. Așadar, cu 10 minute înainte de final, scorul era 68-46.

În ultima parte a jocului, elevii lui Mihai Silvășan au încercat să limiteze proporțiile dezastrului, însă diferența era prea mare. Astfel, U-BT Cluj-Napoca pierde și al doilea meci al sezonului în EuroCup, în fața finalistei din ediția trecută, JL Bourg, scor 84-73.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Sasu Salin (18 puncte, două recuperări), urmat de Zach Hankins (17 puncte, două recuperări) și Deshawn Stephens (13 puncte, 8 recuperări).

Comenteaza