"U"-BT a pierdut meciul şi un jucător de bază. Record de spectatori

Baschetbaliştii de la "U"-BT au fost învinşi sâmbătă seara de Steaua, 72-76.

"U"-BT a jucat sâmbătă seara în faţa a 5.500 de spectatori, record de asistenţă în Liga Naţională, dar a fost învinsă: 72-76 cu Steaua. Meciul a  fost extrem de echilibrat, dar Steaua a fost mai atentă pe final.

Din păcate, "U"-BT a pierdut şi un jucător: Jorovic, foarte bun sâmbătă şi în apărare, şi în atac, a suferit o nouă accidentare la genunchiul piciorului drept. La finalul anul trecut, el fusese suspect de ruptură de ligamente încrucişate. În schimb, a debutat Adrian Guţoaia, care a părut însă inadaptat. El a trebuit "forţat" pentru că, în ziua dinaintea meciului, un alt jucător clujean, Andrei Kalnicenko, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

"Din păcate, astăzi a fost o zi grea pentru noi, o zi în care două din cele patru poziții 4 au probleme de sănătate, pe lângă Jucan, s-a accidentat Jorovic, vom vedea ce diagnostic are, iar Kalnicenko a avut un puseu de tensiune aseară, la antrenament și, deși a încercat să joace și să ne ajute, nu a reușit. Din păcate, am avut astăzi multe probleme de sănătate, însă nu este o scuză că nu am reușit să câștigăm... Felicit echipa din București, care a venit hotărâtă să câștige și a jucat bine. Pe final, oboseala și-a pus amprenta asupra unor jucători de-ai noștri, însă nu le pot reproșa nimic, pentru că au luptat întreg meciul și au încercat să facă tot ce le-a stat în putință să câștige meciul, însă este greu în aceste condiții. În orele care urmează, vom vedea ce măsuri putem lua pentru a ne completa efectivul și a juca în mod normal până la finalul campionatului", a declarat antrenorul Marcel Ţenter.

Principalii marcatori ai clujenilor au fost Zigeranovic, cu 20 de puncte, Adamovic, cu 13 puncte, şi Dykes, cu 12. După eşec, "U"-BT a cedat locul al doilea în clasament Stelei.

Etichete
Comenteaza