U-BT – BCMU FC Argeș Pitești 90-81. Mihai Silvășan: “Mă bucur pentru felul în care am jucat”

U-BT – BCMU FC Argeș Pitești 90-81. Mihai Silvășan: “Mă bucur pentru felul în care am jucat”
| Foto: foto fiba.basketball

Clujenii s-au impus pe teren prorpiu și își păstrează locul al doilea în Top 6.

Silvășan a fost bucuros pentru victorie și a explicat de ce a ales să dea șanse și unor jucători mai tineri în meciul cu piteștenii. “Un meci controlat, cu o mică relaxare pe final în sensul că am introdus câțiva jucători mai tineri, nu am jucat cu echipa pe care o folosim de obicei pe finaluri de meciuri. Dar asta nu e o scuză, le-am spus și băieților în vestiar, trebuia să jucăm un baschet de calitate până la final. Mă bucur însă pentru felul în care am jucat până atunci, am întâlnit o echipă nu foarte ok din punct de vedere moral, au avut schimbări în cadrul staff-ului și e greu să joci bine după asemenea schimbări, însă pentru noi e important ce facem noi până la finalul acestei faze, ne dorim să câștigăm toate meciurile.

Urmează un test pentru noi, să vedem dacă putem să câștigăm meciuri importante în deplasare, trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi pentru a reuși. Mă bucurc că am reușit să odihnesc câțova jucători importanți, sper să vină odihniți și să ne ajute cu energia lor”, a declarat antrenorul “studenților”, la finalul partidei.

Următorul meci pentru U-BT va fi împotriva echipei CSM CSU Oradea. Jocul se va disputa miercuri, 25 aprilie, de la ora 18:15.

Comenteaza