U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în Grecia cu Aris Salonic

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi în Grecia cu Aris Salonic
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României va evolua în fața unui public pregătit să creeze o atmosferă cât mai ostilă.

Cu un record de 3-1 după primele 4 etape din Grupa B a EuroCup, U-BT Cluj-Napoca s-a deplasat în Grecia, unde va întâlni Aris Salonic. Elenii au înregistrat până acum două victorii și două eșecuri, însă Mihai Silvășan îi consideră un adversar redutabil.

Înaintea partidei, tehnicianul a avertizat în legătură cu atmosfera de la Salonic, dar cu toate acestea așteaptă o evoluție la cel mai înalt nivel, din partea elevilor săi.

"E prima oară când jucăm acolo, însă din ce se vede la televizor este o sală grea. Ei au o echipă atletică, joacă cu energie. Au 2-2, deci meciul va fi extrem de important pentru a reuși să-i ținem sub noi.

Dacă ei vor câștiga, atunci ne vor egala la numărul de victorii și chiar vor trece peste noi, luând în calcul rezultatul direct. Noi ne dorim să îi menținem sub noi, așa că vom face totul pentru o victorie", a declarat antrenorul.

"Cred că sunt o echipă bună, care joacă un baschet eficient. Trebuie să fim pregătiți, să ne facem jocul și să câștigăm. Cu siguranță progresăm, jucăm tot mai bine și sunt entuziasmat", a spus și Jarell Eddie.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Aris Salonic se va disputa astăzi, de la 20:00.

Comenteaza