U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi pe terenul finalistei EuroCup

U-BT Cluj-Napoca joacă astăzi pe terenul finalistei EuroCup
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României se duelează cu vicecampioana competiției continentale.

Învinși acasă de Cedevita Olimpija Ljubljana, scor 93-86, "studenții" s-au deplasat în Franța pentru deja obișnuita întâlnire cu JL Bourg, formație ce a început cu dreptul noul sezon EuroCup, scor 100-80, contra celor de la Hamburg.

Mihai Silvășan a vorbit la superlativ despre următorul adversar european și consideră că francezii se numără chiar printre favoriții la câștigarea competiției. Totuși, obiectivul campioanei României rămâne victoria.

"Jucăm cu finalista de anul trecut, cu una dintre echipele favorite la câștigarea grupei și printre favoritele la câștigarea competiției. Sunt o echipă atletică, puternică, joacă un baschet agresiv, în viteză.

Au avut un început de sezon foarte bun, spre deosebire de noi. Nu ne aflăm în cea mai bună perioadă, dar mergem acolo să ne jucăm șansa. Cu siguranță ne vom lupta pentru victorie și vrem să arătăm un baschet de calitate, mai bun decât până acum", a declarat antrenorul.

Același mesaj a fost transmis și de căpitanul celor de la U-BT Cluj-Napoca, Patrick Richard, care speră să revină acasă cu victoria și cu un moral mai bun.

"De abia așteptăm să revenim pe teren. Am pierdut primele meciuri ale sezonului și vrem să ne revenim. Vom juca în deplasare, într-o sală unde nu se câștigă ușor. Am văzut acest lucru în ultimii ani. Noi continuăm să muncim, să construim și să devenim mai buni. Luăm fiecare meci pe rând și suntem dornici să jucăm cu gândul la victorie", a spus baschetbalistul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și JL Bourg se va disputa astăzi, de la 20:30.

Comenteaza