U-BT Cluj-Napoca joacă azi pe teren propriu în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca joacă azi pe teren propriu în Liga Națională
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României întâlnește SCM Timișoara, într-un joc din Grupa 1-10 a campionatului.

La nici 48 de ore de la meciul cu Prometey din EuroCup, baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca revin pe parchet pentru un duel din Liga Națională. În BT Arena sosește SCM Timișoara, echipă pe care "studenții" au învins-o în actualul sezon atât în campionat, cât și în Cupa României.

"Al doilea meci din această serie de trei partide în decurs de cinci zile, miercuri, vineri și duminică. Trebuie să fim foarte atenți și să jucăm un baschet bun pentru a câștiga.

Acesta e scopul nostru, să ne concentrăm la jocul nostru, să avem intensitatea corectă și să câștigăm. Nu ne permitem să mai facem pași greșiti, dacă vrem să ocupăm prima poziție la finalul sezonului regulat", a declarat Mihai Silvășan înaintea jocului.

Campioana nu se va putea baza pentru acest joc pe Karel Guzman, care e încă în așteptarea deciziei Federației Române de Baschet, în urma evenimentelor din runda precedentă, de la Oradea.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara se va disputa azi, de la 17:15, iar biletele sunt disponibile AICI.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza