U-BT continuă cursa pentru un nou titlu. "Studenții" întâlnesc azi FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale

U-BT continuă cursa pentru un nou titlu. "Studenții" întâlnesc azi FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale
| Foto: u-bt.basketball

Primele două meciuri ale seriei se vor disputa pe terenul campioanei României, la Cluj-Napoca.

Semifinala campionatului, dintre U-BT și FC Argeș Basketball pune față în față două echipe care au câștigat în minim de meciuri în runda precedentă. Dacă "studenții" au trecut cu 3-0 de Dinamo, piteștenii au obținut același scor în fața celor de la Rapid.

În schimb, în sezonul regulat, campioana a câștigat ambele dispute directe împotriva celor de la FC Argeș Basketball. Mihai Silvășan și Emi Cățe au prefațat partida și ambii își doresc prestații cât mai bune din partea echipei clujene.

"După mai multe zile în care doar ne-am antrenat, suntem nerăbdători să începem seria cu FC Argeș Pitești. Suntem concentrați să jucăm un baschet de calitate, vrem să avem intensitate și să oferim un ritm bun. Întâlnim o echipă atletică, ei se apără bine și trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere", a declarat antrenorul.

"Echipa noastră este dornică să încheie cu bine un sezon care a fost la înălțime. Luăm totul pas cu pas, iar următorul obiectiv este câștigarea seriei cu echipa din Pitești. Ei au o echipă foarte bună, au demonstrat în meciul retur acest lucru.

Trebuie să îi tratăm cu seriozitate, deoarece ei pot juca un baschet excelent. Nu trebuie lăsați să își facă jocul, iar sarcina noastră este să respectăm indicațiile antrenorului. Vom evolua cât de bine putem pentru a merge mai departe! Victoria este obiectivul principal în fiecare joc!", a spus și Emi Cățe.

Primul meci al semifinalelor Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș Basketball se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza