U-BT, cu gândul la noi succese după victoria istorică din Belgia: “Nu ne dorim să ne oprim aici”

U-BT, cu gândul la noi succese după victoria istorică din Belgia: “Nu ne dorim să ne oprim aici”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României a reușit în premieră calificarea între cele mai bune 8 echipe din Basketball Champions League.

Veniți din calificări, “studenții” au impresionat în actulul sezon european, reușind să încheie pe primul loc atât prima fază a grupelor, cât și Top 16. Cel mai recent succes al echipei pregătite de Mihai Silvășan a fost pe terenul celor de la Filou Oostende, iar antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la finalul jocului, atât pentru jucători, cât și pentru fanii care au însoțit U-BT în Belgia.

”Sunt foarte mândru de ce au realizat băieții în acest meci. Este o mare reușită pentru clubul nostru până acum. Venim din calificări, suntem o echipă care am câștigat trei meciuri în calificări, apoi am terminat prima grupă pe locul întâi. Iată că terminăm și acum pe primul loc.

Este ceva extraordinar, băieții au arătat caracter atât în meciul de astăzi, cât și în celelalte partide. Am început extraordinar de bine, foarte motivați și am avut o zi excelentă în atac. În repriza a doua am început mai timid, nu am reușit să îi stopăm.

În primele posesii au marcat la fiecare fază, ceea ce a dus la revenirea lor. Mă bucur că am fost puternici, am controlat meciul și am câștigat pe merit. Nu ne dorim să ne oprim aici, vrem să ne continuăm parcursul, iar de acum înainte ne gândim la jocurile viitoare.

Fanii au fost senzaționali, au dominat o sală de 5.000 de oameni. Le mulțumim din suflet pentru prezență, au fost un mare plus. Le mulțumim și celor de acasă, i-am simțit aproape de noi”, a spus antrenorul campioanei României.

Comenteaza