U-BT joacă acasă cu BC Timișoara. "Va fi greu, e singura echipă care ne-a bătut în TOP 6"

U-BT joacă acasă cu BC Timișoara.
U-BT Cluj va da piept cu BC Timișoara, miercuri, la Sala Sporturilor "Horia Demian", în cea de-a opta etapă din faza TOP 6 a Ligii Naționale.
">

Baschetbaliștii lui Silvășan caută revanșa în fața bănățenilor, aceștia pierzând cu 69-78 în meciul tur din grupa 1-6. În sezonul regulat, U-BT a câștigat ambele confruntări cu Timișoara, 97-82, respectiv 98-81.

"Ne așteaptă un meci greu, cu singura echipă care a reușit să ne învingă în Top 6, la ei acasă. Noi abordăm fiecare meci cu maximă concentrare și ne dorim să creștem de la meci la meci, pentru ca în Play-off să prindem vârful de formă! Sperăm să avem parte în continuare de sprijinul fanilor noștri!", a declarat căpitanul echipei, Tudor Jucan, pe site-ul clubului.

"Studenții" ocupă primul loc în Grupa 1-6, cu 47 puncte, în timp ce Timișoara se află pe 5, cu 37 puncte. Etapa trecută, U-BT s-a impus cu 89-73 pe terenul lui BCMU Pitești, iar formația de pe Bega a pierdut cu 72-82 în fața campioanei CSM Oradea.

U-BT Cluj - BC Timișoara se joacă miercuri, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian". Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, între orele 15.00 - 20.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor "Horia Demian".

Preț bilet: 20 de lei
Reducere: 10 lei pentru elevi si studenți (pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete)
Bilete online: biletmaster.ro

Comenteaza