U-BT joacă astăzi pentru o nouă calificare în finala Ligii Naționale

U-BT joacă astăzi pentru o nouă calificare în finala Ligii Naționale
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României poate încheia seria cu FC Argeș Basketball în doar trei meciuri.

U-BT a profitat de avantajul terenului propriu și și-a adjudecat primele două meciuri ale semifinalei la Cluj-Napoca, scor 91-71, respectiv 101-74. Astfel, campioana României are șansa de a închide seria și de a menține seria de invincibilitate în competiția internă.

"Ne dorim foarte mult să continuăm evoluția bună din meciurile de acasă, în special din partida a doua. Trebuie să fim pregătiți pentru o echipă care nu va ceda ușor. Își vor dori cu siguranță să câștige un meci în fața suporterilor.

Trebuie să avem intensitatea și dorința de a câștiga la un nivel înalt. Sper să terminăm seria în trei meciuri. Referitor la lot, Karel Guzman nu este 100% refăcut, vom vedea dacă va putea juca", a declarat Mihai Silvășan.

Istoria recentă este de partea echipei clujene, care a pierdut ultima oară la Pitești în aprilie 2021. De atunci, "studenții" au înregistrat 11 victorii la rând în fața argeșenilor.

Meciul 3 al semifinalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și FC Argeș Basketball se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza