U-BT joacă în deplasare cu CSU Sibiu. ”Studenții” caută o nouă victorie după debutul spectaculos din FIBA Europe Cup

U-BT joacă în deplasare cu CSU Sibiu. ”Studenții” caută o nouă victorie după debutul spectaculos din FIBA Europe Cup
Viitoarea adversară a clujenilor a învins în urmă cu două etape campioana CSM Oradea, scor 74-70. Înainte de acest joc, Universitatea ocupă locul 5, cu 5 puncte. "Studenții" au înregistrat două victorii și un singur eșec în acest campionat.


">

U-BT va evolua sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 18:00, pe terenul formației CSU Sibiu, în runda cu numărul cinci din Liga Națională de baschet masculin.

Etapa trecută, "studenții" au cedat pe teren propriu cu 72-73 în fața celor de la BCM Pitești. Echipa lui Silvășan s-a revanșat, însă, în primul meci din FIBA Europe Cup. Miercuri, 19 octombrie 2016, Universitatea s-a impus cu 85-76 în fața kosovarilor de la KB Peja, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

Viitoarea adversară a clujenilor a învins în urmă cu două etape campioana CSM Oradea, scor 74-70. În runda trecută, sibienii au stat din cauza amânării disputei cu Phoenix Galați.

U-BT ocupă locul 5, cu 5 puncte. CSU Sibiu se află pe 7, cu același punctaj.

"Mergem la Sibiu cu gândul de a câștiga. Nu am avut foarte mult timp ca să pregătim acest joc, dar pot spune că băieții stau foarte bin atât fizic, cât și psihic. Nu ne așteptăm la un meci ușor, având în vedere că viitorii noștri adversari au reușit să învingă campioana acum două etape.

Sibienii au un psihic foarte tare. Cu toate acestea, știm că sala de acole e foarte frumoasă și că suporterii creează o atmosferă fantastică la fiecare partidă. E o plăcere să evoluezi acolo, chiar dacă jucăm în deplasare", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pentru ZIUA de CLUJ.

CSU Sibiu - U-BT Cluj-Napoca se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Transilvania. Meciul nu este televizat.

Comenteaza