“U” BT Mobitelco a eliminat-o pe Craiova şi s-a calificat în sferturile Cupei României

“U” BT Mobitelco a eliminat-o pe Craiova şi s-a calificat în sferturile Cupei României
Învinsă la Craiova în tur, cu 82-78, echipa „U” BT Mobitelco a întors rezultatul la Cluj şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

„Suntem în faţa primului meci oficial în acest sezon pe teren propriu şi mi-aş dori enorm sa încheiem acest meci cu o victorie şi să mergem mai departe în Cupa Romaniei. Practic ne aflăm la pauza meciului dintre "U" Mobitelco şi Craiova, iar la pauză Craiova conduce cu patru puncte", spunea antrenorul „studenţilor" Dorin Pintea, înaintea returului de la Cluj. Elevii săi au început bine meciul şi au câştigat primul sfert cu 17-14, dar s-au relaxat în cel de-al doilea, pe care l-au cedat cu 19-21. După pauză, însă, „studenţii" s-au descătuşat şi au făcut spectacol, marcând 27 de puncte, în timp ce oaspeţii au punctat de 11 ori. În fine, în ultima parte a partidei craiovenii au forţat o revenire, dar n-au mai putut face nimic. Scorul final a fost 83- 70, iar "U" se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Kuburovic (20 puncte), acesta fiind urmat de Cuic (foto) (16 puncte), Silvăşan (13 puncte), Lalovic şi Hargrove (12 puncte).

Cuic a avut cifre senzaţionale şi în afară de punctele reuşite a bifat 10 recuperări şi 9 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. De partea cealaltă s-a remarcat Seals, autor a 24 de puncte.

 

Etichete
Comenteaza